• Ontstopping
  • Onderhoud
  • Vernieuwing
  • Camera inspectie

Wc verstopt Rotterdam

Wc verstopt in Rotterdam

Is uw wc verstopt in Rotterdam? Neem dan contact op met Rioolservice Rotterdam en u krijgt een eerlijke service voor een eerlijke prijs. Al lange tijd is ons bedrijf expert op het gebied van diverse soorten afvoeren. Wanneer u ons inschakelt voor uw problemen aan het riool, zoals een wc die verstopt is pakken we niet alleen de verstopping aan. We zoeken ook naar de oorzaak om te voorkomen dat u ons binnen korte tijd weer moet inschakelen. Naast verstoppingen van uw wc of afvoer, kunt u ons ook benaderen voor lekkages, inspectie, onderhoud en reparatie. U kunt onze rioolservice 7 dagen in de week bereiken op: 06-51597721.

Is uw wc verstopt in Rotterdam? Wij helpen u snel

Als uw wc is verstopt in Rotterdam, is dat natuurlijk ontzettend vervelend. Wacht daarom niet te lang om ons ontstoppingsbedrijf in te schakelen. Zo kunt u voorkomen dat de verstopping meer schade gaat aanrichten en voorkomt u waterschade en rioolstank. Wanneer u ons belt komen we zo snel mogelijk naar u in Rotterdam toe om uw verstopping te verhelpen. Dit doen wij in eerste instantie door uw rioolstelsel door te spuiten. Hierdoor gaat de verstopping weg en wordt uw riool gereinigd. Is uw wc nog steeds verstopt na het ontstoppen? Dan voeren we een camera inspectie uit. We laten dan een camera in uw riolering zakken, om de staat van uw riolering te bekijken. Op die manier kunnen we mogelijke verzakkingen of obstakels achterhalen.

Eerste 45 minuten € 90,- en geen voorrijkosten

Bel voor een afspraak

Zorg dat uw wc niet verstopt

Er kunnen diverse redenen zijn waarom uw wc verstopt is in Rotterdam. In veel gevallen is de wc verstopt omdat dingen worden doorgespoeld die niet in de wc thuishoren. U kunt dus zelf al veel doen om een verstopping te voorkomen. Materialen die niet in uw wc in Rotterdam thuishoren: vochtige doekjes, maandverband, vet (zoals frituurvet of jus van vlees), tampons, inlegkruisjes of verkeerd toiletpapier. Mocht uw wc verstopt zijn door deze materialen dan is de verstopping meestal binnen een uur verholpen.

wc verstopt rotterdam

Wanneer de verstopping van uw wc door een andere oorzaak zoals verzakking van uw riool of wortels is ontstaan, dan kan het langer duren.

Wc verstopt? Bel onze Rioolservice Rotterdam

Wij komen u graag zo spoedig mogelijk te hulp wanneer uw riolering of afvoer verstopt is. Naast verstoppingen kunt u ons ook benaderen voor onderhoud aan uw riool, reparatie of inspectie. Als u voor Rioolservice Rotterdam kiest, weet u zeker dat u een rioolservice inschakelt die goede service biedt en altijd gaat voor kwaliteit. U kunt ons 7 dagen in de week bereiken op het volgende telefoonnummer: 06-51597721.