• Ontstopping
  • Onderhoud
  • Vernieuwing
  • Camera inspectie

Gootsteen ontstoppen Rotterdam

Gootsteen ontstoppen bij u in Rotterdam?

Uw gootsteen ontstoppen in Rotterdam? Wij zijn hét ontstoppingsbedrijf die u hierbij kan helpen. Wij helpen graag iedereen die last heeft van lekkages en verstoppingen. Rioolservice Rotterdam staat ook klaar voor het geval u lekkages heeft of wanneer er een camera inspectie van uw riolering uitgevoerd moet worden. Onze service is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Wanneer u ons ontstoppingsbedrijf inhuurt, bent u verzekerd van aantrekkelijke tarieven, goede service en zorgvuldigheid. Deze zorgvuldigheid is te zien in de manier waarop wij verstoppingen verhelpen. Wij pakken namelijk niet alleen de verstopping zelf aan, maar onderzoeken ook de oorzaak. Zo hoeven we voorlopig niet meer uw gootsteen te ontstoppen. Heeft u last van wateroverlast of rioolstank? Ook dan staan we u graag bij in Rotterdam. U kunt ons werkelijk op elk moment bellen. Telefoonnummer: 010 – 7600101.

Laat Rioolservice Rotterdam uw gootsteen ontstoppen

Is uw gootsteen verstopt? Waarom plant u niet een afspraak in met het beste ontstoppingsbedrijf uit het Rijngebied. Wat voor een verstopping u ook heeft, wij helpen u verder. Ook met een verstopping van uw badkamerafvoer, keukenafvoer of hemelafvoer. Als u ons benadert zullen we bij u in Rotterdam de gootsteen ontstoppen vanaf het ontstoppingspunt. Dit is het punt waar de verstopping zit. Om alles weer goed door te laten lopen zullen we de gootsteen doorspuiten. Doorgaans zijn we binnen een uur klaar. Om goed te ontstoppen gebruiken we waterdruk of een verenmachine. In eerste instantie gebruiken we waterdruk, maar het kan zijn dat dit niet mogelijk is. We gebruiken dan eerst de verenmachine en gebruiken later de waterdruk om de afvoer grondig te reinigen.

Dit kan Rioolservice Rotterdam voor u betekenen

U kunt ons voor meer dan alleen een gootsteen ontstoppen bellen. Wij zijn 24 uur per dag in te schakelen voor meerdere problemen aan uw afvoer en riolering. En wanneer u ons benadert, bent u verzekerd van kwaliteit. Wij staan niet voor niets op de pagina van erkende rioolspecialisten in Nederland en we zijn aangesloten bij Rioolservice Nederland. U kunt ons ook benaderen voor:

Eerste 45 minuten € 90,- en geen voorrijkosten

Bel voor een afspraak

  • Aanleggen van een afvoer
  • Keukenafvoer repareren
  • Aanleggen van riolering
  • Reparatie toiletafvoer
  • Aanleggen van afvoer voor de wasmachine
  • Vernieuwen van uw riool

Gootsteen ontstoppen Rotterdam

Neem contact op voor gootsteen ontstoppen in Rotterdam

Wilt u dat we bij u de gootsteen komen ontstoppen in Rotterdam? Bel ons dan gerust op telefoonnummer: 010 – 7600101. Wij bieden u uitstekende kwaliteit en een excellente service. Tevens bieden wij u eerlijke tarieven. Wij komen graag bij u langs voor onderhoud, reparaties of camera inspecties en om uw gootsteen te ontstoppen in Rotterdam.