• Ontstopping
  • Onderhoud
  • Vernieuwing
  • Camera inspectie

Rioolinspectie Rotterdam

Laat ons uw riool inspecteren in Rotterdam

Als u rioolproblemen heeft, kan een rioolinspectie in Rotterdam de uitkomst bieden. Laat de specialisten van Rioolservice Rotterdam bij u langskomen voor een uitvoerige camera inspectie. Hiermee wordt een goed en compleet beeld gegeven van de conditie van uw riolering. Problemen worden op deze manier snel gesignaleerd. Omdat wij altijd onze materialen bij ons hebben, kunnen we het probleem direct na de rioolinspectie voor u verhelpen. Wanneer mogen wij uw gewenste rioolinspectie in Rotterdam uitvoeren?

Dit wilt u weten over onze rioolinspectie in Rotterdam

Onze rioolinspectie voeren we uit met een hoogwaardige kleurencamera. Hiermee kunnen wij vrijwel alle rioolproblemen perfect zien. Wat wij boven de grond niet kunnen ontdekken, toont de rioolcamera ons in zuivere beelden. Is er bijvoorbeeld sprake van een breuk of een losse verbinding? Dan constateren wij dat in no time via de camerabeelden. Ook toont de camera inspectie ons of er gebreken, zoals een ontstopping, in de riolering aanwezig zijn. De beelden zetten wij graag voor u op DVD of foto. Dit kan handig zijn voor eventuele claims bij gemeentes of vorige huiseigenaren (verborgen gebreken).

Kies voor preventief onderhoud in Rotterdam

Uit ervaring weten wij dat rioolonderhoud bij veel huiseigenaren geen prioriteit heeft. Daarom adviseren wij u vóór de aankoop van een bestaande woning een camera inspectie van het riool uit te laten voeren. Dit zorgt ervoor dat u na uw aankoop van het huis niet voor nare verrassingen komt te staan. Ontdekt u vroegtijdig dat er sprake is van een kapotte riolering of een rioolverstopping? Dan kunt u dit direct aantonen bij de huidige eigenaar en de makelaar. Laat ons deze camera inspectie voor u uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de nieuwste apparatuur.

rioolinspectie rotterdam

Eerste 45 minuten € 90,- en geen voorrijkosten

Bel voor een afspraak

Voordelen van ons rioolbedrijf

Wij wijzen u graag op enkele belangrijke voordelen van ons rioolbedrijf. Zo kunt u ons 24/7 inschakelen voor een rioolinspectie. Direct nadat u ons gebeld heeft, stappen wij in ons busje en rijden we naar uw pand in Rotterdam toe. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, mag u naderhand zelf bepalen of u ons contant of per pin wilt betalen. Tot slot zijn wij bij de Riool Service Nederland (RSN) aangesloten. Zo weet u zeker dat wij betrouwbaar werken, kwalitatief resultaat leveren en enkel deskundige werknemers in dienst hebben.

Kies voor onze rioolinspectie in Rotterdam

Wilt u ons in Rotterdam inschakelen voor een preventieve of controlerende rioolinspectie? Bel direct naar 010 – 7600101 en onze vakkundige en klantvriendelijke loodgieters komen voor uw gewenste rioolinspectie naar Rotterdam!