• Ontstopping
  • Onderhoud
  • Vernieuwing
  • Camera inspectie

Rioolreiniging Rotterdam

Laat uw riool in Rotterdam grondig reinigen

Bent u op zoek naar een specialist in rioolreiniging die in Rotterdam werkzaam is? Schakel de loodgieters van Rioolservice Rotterdam in. Wij weten als geen ander hoe belangrijk een regelmatige en grondige rioolreiniging is. Zowel preventief, als in het geval van een verstopping. In beide gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Wacht niet langer. Laat ons op tijd uw verstopping verhelpen, om grotere schade te voorkomen. Wanneer mogen wij onze diensten in rioolreiniging uitvoeren in Rotterdam?

Wanneer is een rioolreiniging in Rotterdam nodig?

U kunt onze rioolreiniging natuurlijk preventief inschakelen. Maar soms is het ook bittere noodzaak. In het geval van een verstopping bijvoorbeeld. Een verstopping kan verschillende oorzaken hebben. Zo kunnen er spullen in het riool terecht zijn gekomen, die daar eigenlijk niet thuishoren. Denk aan vochtig toiletpapier, dameshygiene, etensresten en haren. Maar ook zaken als zeepresten en stof kunnen op den duur een verstopping veroorzaken. Wees gerust, het verhelpen van zo’n verstopping is meestal al binnen 1 uur geregeld, mits er geen breekwerk of graafwerk moet worden verricht.

Zo werkt rioolreiniging in Rotterdam

Een verstopt riool kunnen we meestal ontstoppen met behulp van een hogedrukreiniger met verschillende spuitkoppen en freesen. In deze gevallen wordt de rioolverstopping eerst kapot gespoten. Daarna spuiten we de rioolbuis schoon. Deze reiniging is mogelijk tot aan de huisaansluiting van het hoofdriool.

rioolreiniging Rotterdam

Eerste 45 minuten € 90,- en geen voorrijkosten

Bel voor een afspraak

Is er een verstopping in de afvoer of het riool? Dan gebruiken we verenmachines en waterdruk. Eventueel voeren we een rioolinspectie uit om de verstopping nauwkeurig op te sporen. Onthoud dat een correcte rioolontstopping van cruciaal belang is om een eventuele volgende verstopping te voorkomen.

Waarom onze rioolservice inschakelen?

Wij zijn niet zomaar een ontstoppingsbedrijf dat diensten in rioolreiniging aanbiedt. Ten eerste zijn wij 24/7 in te schakelen. Wij staan dus te allen tijde voor u klaar. Een tweede voordeel is dat wij u verschillende betalingsmogelijkheden aanbieden. U mag zowel contant als per pin bij ons afrekenen. Wat heeft u het liefst? Tot slot zijn wij erg blij te mogen melden dat Rioolservice Rotterdam is aangesloten bij de Riool Service Nederland (RSN). Hierdoor bent u verzekerd van een betrouwbare werkwijze, vakkundige loodgieters en kwalitatief hoogstaand resultaat.

Kies voor onze rioolreiniging in Rotterdam

Bent u voor uw riolering in Rotterdam op zoek naar een ervaren specialist in rioolreiniging? Maak direct een afspraak met ons. Bel 010 – 7600101 en laat onze specialisten in rioolreiniging naar Rotterdam komen voor een grondige ontstopping van uw riool!