• Ontstopping
  • Onderhoud
  • Vernieuwing
  • Camera inspectie

Camera Inspectie

Het uitvoeren van een camera inspectie

Om eventuele rioolproblemen te signaleren, voeren wij een camera inspectie uit van de riolering. Het is altijd verstandig om een camera inspectie uit te voeren. Hiermee wordt namelijk een goed beeld gegeven betreft de conditie van de riolering. Hierdoor wordt er gesignaleerd of er een probleem in de riolering zit. Wanneer wilt u dat wij een camera inspectie uitvoeren?

Het werken met een kleurencamera

Door met een kleurencamera , een rioolinspectie uit te voeren, kunnen wij bijna alle rioolproblemen, welke zich in het riool voordoen, perfect zien. Wat wij boven de grond niet kunnen ontdekken, toont de rioolcamera ons zuivere beelden van

camera inspectie

het inwendige van de riolering. Zo zal een breuk of een losse verbinding duidelijk te zien zijn. Deze beelden kunnen wij ook op DVD of foto zetten, voor eventuele claims bij gemeentes of vorige huiseigenaren (verborgen gebreken). Ook toont de camera inspectie ons, of er gebreken in de riolering aanwezig zijn, i.v.m. ontstopping garantie.

Eerste 45 minuten € 125,- en geen voorrijkosten

Bel voor een afspraak

Preventieve camera inspectie

Aangezien rioolonderhoud, bij veel huiseigenaren geen prioriteit heeft, adviseren wij ook, voor de aankoop van een bestaande woning, een camera inspectie van het riool uit te laten voeren. Dit zorgt ervoor dat u na uw aankoop, niet voor verrassingen komt te staan. Zo komt u er vroegtijdig achter of u een kapotte riolering of een rioolverstopping heeft. Wist u dat wij de inspectie uitvoeren met de nieuwste apparatuur. Hierdoor zijn wij uw adres voor het uitvoeren van uw inspectie.

Camera inspectie en Rioolservice Nederland

Wij zijn aangesloten bij Rioolservice Nederland. Daarnaast vindt u ons op de pagina van erkende rioolspecialisten in Nederland. Rioolservice Rotterdam voert graag een camera inspectie voor u uit.

Tarieven

Dagtarief van 7.30 tot 17:30(eerste 45 minuten inclusief arbeid en voorrijkosten) eerste 45 minuten gaan in zodra wij bij u zijn. € 125,-
Vervolgtarief per kwartier. ( na eerste uur ) € 20,-
Toeslag avondtarief van 17:30 tot 23.00 50%
Toeslag nachttarief van 23.00 tot 7.30 100%
Zaterdag toeslag dagtarief van 7.30 tot 16.00 50%
Zaterdag toeslag van16.00 tot Maandagmorgen 7.30 100%
Feestdag toeslag 200%

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.