• Ontstopping
  • Onderhoud
  • Vernieuwing
  • Camera inspectie

Riool verstopt Rotterdam

Zit er een verstopping in uw riolering in Rotterdam?

Is uw riool verstopt in Rotterdam? Laat deze dan ontstoppen door de specialisten van Rioolservice Rotterdam. Een verstopt riool moet zeer snel gereinigd en desnoods gerepareerd worden. Wij gebruiken de juiste middelen voor deze klus. Ook hebben we enkel deskundige loodgieters in dienst. Kortom, wacht niet langer. Laat ons uw verstopte riolering vandaag nog verhelpen. Wij zijn uw professionele partner als uw riool verstopt is in Rotterdam.

Waardoor is uw riool verstopt geraakt?

Een verstopt riool kan verschillende oorzaken hebben. Maar wat de oorzaak ook is, het is noodzakelijk deze verstopping zo snel mogelijk te verwijderen. Vaak treffen onze loodgieters spullen in een riolering aan die daar niet horen te zitten. Denk aan dameshygiene, vochtig toiletpapier, haren en etensresten. Maar ook een ophoping van sop, stof of zeepresten veroorzaakt na verloop van tijd een verstopping. Gelukkig hebben wij de oplossing. Hoeven wij niet te breken of te graven? Dan hebben wij een riolering meestal al in 1 uur ontstopt!

Zo ontstoppen wij een riolering in Rotterdam

Een riool dat verstopt is, wordt ontstopt met een hogedrukreiniger. Deze heeft verschillende spuitkoppen en freesen. Eerst wordt de verstopping zelf kapot gespoten met een harde waterstraal. Daarna wordt met een zachtere straal de rioolbuis schoongespoeld. Deze reiniging kunnen we toepassen tot de huisaansluiting van het hoofdriool. Zit de verstopping een stuk verder? Dan passen we ook onze verenmachines toe. Desnoods met daaraan vooraf een uitvoerige camera inspectie. Wanneer mogen wij bij u langskomen?

Eerste 45 minuten € 90,- en geen voorrijkosten

Bel voor een afspraak

Voordelen van onze rioolservice

Ons maakt het niet uit wanneer uw riool verstopt raakt. Wij staan namelijk 24/7 voor u klaar. Een ander voordeel van onze flexibele aanpak, is dat wij meerdere betalingsmogelijkheden aanbieden. Betaalt u liever per pin of contant? Een laatste punt dat wij van belang vinden, is dat wij bij de Riool Service Nederland (RSN) zijn aangesloten. Kortom, bij Rioolservice Rotterdam bent u verzekerd van vakkundige loodgieters, een betrouwbare dienstverlening en een perfect schone riolering!

riool verstopt rotterdam

Schakel ons in als uw riool is verstopt in Rotterdam

Zoekt u in Rotterdam naar een specialist die er snel en vakkundig voor kan zorgen dat uw riool niet meer verstopt is? U bent bij ons aan het juiste adres! Bel 010 – 7600101 en laat ons uw riool dat verstopt is in Rotterdam vakkundig, vlot en volledig ontstoppen!