• Ontstopping
  • Onderhoud
  • Vernieuwing
  • Camera inspectie

Rioolservice Rotterdam

Laat ons uw riool ontstoppen in Rotterdam

U mag stoppen met zoeken naar een rioolservice in Rotterdam. U bent namelijk terecht gekomen bij hét ontstoppingsbedrijf van Rotterdam. Onze rioolservice helpt u snel, betaalbaar en volledig van uw verstopping af. Laat ons weten wat wij voor u mogen betekenen. Zit er een verstopping in uw afvoer, douche putje of toilet? Heeft u last van een lekkage in uw hoofdriool? Onze loodgieters, gespecialiseerd in reparaties en het verhelpen van verstoppingen, staan voor u klaar. Schakel Rioolservice Rotterdam direct in!

Wist u dit al van onze rioolservice in Rotterdam?

Onze rioolservice werkt op meerdere fronten anders dan een standaard ontstoppingsbedrijf. Wij halen namelijk niet alleen de aanwezige schade voor u weg, wij verhelpen ook direct de oorzaak van het probleem. Zo helpen wij u voor een zeer lange tijd van die vieze stank en wateroverlast af. Deze complete aanpak bieden wij u gegarandeerd. Al onze diensten zijn namelijk automatisch voorzien van 1 uur arbeid. Bent u overtuigd van onze volledige, vakkundige en betrouwbare werkwijze? Laat ons bij u langskomen om u van uw probleem af te helpen!

Onze diensten in Rotterdam

Wat er ook met uw riolering of afvoer aan de hand is, wij kunnen het voor u verhelpen. Zo kunt u ons inschakelen voor:

  • Rioleringswerk
  • Onderhoudswerk
  • Lekkages verhelpen
  • Verstoppingen oplossen
  • Riolering inspecties en reparaties

Weet u nog niet wat er precies aan de hand is met uw riolering? Geen probleem. Laat onze loodgieter het voor u uitzoeken én oplossen!

rioolservice rotterdam

Eerste 45 minuten € 90,- en geen voorrijkosten

Bel voor een afspraak

Laat onze loodgieter direct langskomen

Was u zich er al van bewust dat onze rioolservice 24/7 is in te schakelen? Is het op dit moment 0.30 uur ‘s nachts en is uw afvoer overgelopen? Of is het 4.00 uur ‘s ochtends en wil uw toilet niet meer doorspoelen? Wij staan voor u klaar! Bel direct en wij snellen ons naar uw pand in Rotterdam toe. Als onze klus er weer op zit, kunt u ons direct per pin of contant betalen. Wat u verder nog zal interesseren, is dat wij aangesloten zijn bij de Riool Service Nederland (RSN). Dit geeft u de garantie op een betrouwbare en nette werkwijze, kwalitatief resultaat en deskundig vakmanschap.

Schakel Rioolservice Rotterdam in

Heeft u in Rotterdam zo snel mogelijk een ervaren, kwalitatieve en vakkundige rioolservice nodig? U schakelt ons in door te bellen naar 010 – 7600101. De vakkundige loodgieters van Rioolservice Rotterdam helpen u snel van uw rioolproblemen af!

Tarieven

Dagtarief van 7.30 tot 17:30(eerste 45 minuten inclusief arbeid en voorrijkosten) eerste 45 minuten gaan in zodra wij bij u zijn. € 90,-
Vervolgtarief per kwartier. ( na eerste uur ) € 20,-
Toeslag avondtarief van 17:30 tot 23.00 50%
Toeslag nachttarief van 23.00 tot 7.30 100%
Zaterdag toeslag dagtarief van 7.30 tot 16.00 50%
Zaterdag toeslag van 16.00 tot maandagmorgen 7.30 100%
Feestdag toeslag 200%

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.