• Ontstopping
  • Onderhoud
  • Vernieuwing
  • Camera inspectie

Rioolservice Rotterdam

Laat ons uw riool ontstoppen in Rotterdam

U mag stoppen met zoeken naar een rioolservice in Rotterdam. U bent namelijk terecht gekomen bij hét ontstoppingsbedrijf van Rotterdam. Onze rioolservice helpt u snel, betaalbaar en volledig van uw verstopping af. Laat ons weten wat wij voor u mogen betekenen. Zit er een verstopping in uw afvoer, douche putje of toilet? Heeft u last van een lekkage in uw hoofdriool? Onze loodgieters, gespecialiseerd in reparaties en het verhelpen van verstoppingen, staan voor u klaar. Schakel Rioolservice Rotterdam direct in!

Wist u dit al van onze rioolservice in Rotterdam?

Onze rioolservice werkt op meerdere fronten anders dan een standaard ontstoppingsbedrijf. Wij halen namelijk niet alleen de aanwezige schade voor u weg, wij verhelpen ook direct de oorzaak van het probleem. Zo helpen wij u voor een zeer lange tijd van die vieze stank en wateroverlast af. Deze complete aanpak bieden wij u gegarandeerd. Al onze diensten zijn namelijk automatisch voorzien van 1 uur arbeid. Bent u overtuigd van onze volledige, vakkundige en betrouwbare werkwijze? Laat ons bij u langskomen om u van uw probleem af te helpen!

Onze diensten in Rotterdam

Wat er ook met uw riolering of afvoer aan de hand is, wij kunnen het voor u verhelpen. Zo kunt u ons inschakelen voor:

  • Rioleringswerk
  • Onderhoudswerk
  • Lekkages verhelpen
  • Verstoppingen oplossen
  • Riolering inspecties en reparaties

Weet u nog niet wat er precies aan de hand is met uw riolering? Geen probleem. Laat onze loodgieter het voor u uitzoeken én oplossen!

rioolservice rotterdam

Eerste 45 minuten € 82,- en geen voorrijkosten

Bel voor een afspraak

Laat onze loodgieter direct langskomen

Was u zich er al van bewust dat onze rioolservice 24/7 is in te schakelen? Is het op dit moment 0.30 uur ‘s nachts en is uw afvoer overgelopen? Of is het 4.00 uur ‘s ochtends en wil uw toilet niet meer doorspoelen? Wij staan voor u klaar! Bel direct en wij snellen ons naar uw pand in Rotterdam toe. Als onze klus er weer op zit, kunt u ons direct per pin of contant betalen. Wat u verder nog zal interesseren, is dat wij aangesloten zijn bij de Riool Service Nederland (RSN). Dit geeft u de garantie op een betrouwbare en nette werkwijze, kwalitatief resultaat en deskundig vakmanschap.

Schakel Rioolservice Rotterdam in

Heeft u in Rotterdam zo snel mogelijk een ervaren, kwalitatieve en vakkundige rioolservice nodig? U schakelt ons in door te bellen naar 010 – 7600101. De vakkundige loodgieters van Rioolservice Rotterdam helpen u snel van uw rioolproblemen af!

Tarieven

Dagtarief van 7.30 tot 17:30(eerste 45 minuten inclusief arbeid en voorrijkosten) eerste 45 minuten gaan in zodra wij bij u zijn. € 82,-
Vervolgtarief per kwartier. ( na eerste uur ) € 20,-
Toeslag avondtarief van 17:30 tot 23.00 50%
Toeslag nachttarief van 23.00 tot 7.30 100%
Zaterdag toeslag dagtarief van 7.30 tot 16.00 50%
Zaterdag toeslag van 16.00 tot maandagmorgen 7.30 100%
Feestdag toeslag 200%

Verstopping

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.