• Ontstopping
  • Onderhoud
  • Vernieuwing
  • Camera inspectie

Wc ontstoppen Rotterdam

Wc ontstoppen in Rotterdam?

Bedrijf nodig om uw wc te ontstoppen in Rotterdam? Bel dan naar Rioolservice Rotterdam. Wij bieden u een eerlijke prijs en eerlijke service. Ons bedrijf is al lange tijd expert op het gebied van alle soorten afvoeren. Als u ons benadert voor uw problemen aan het riool zoals een wc die we moeten ontstoppen, houdt onze service niet op bij alleen het verhelpen van de verstopping. Wij gaan namelijk ook op zoek naar de oorzaak, zodat u niet snel weer een nieuwe verstopping krijgt. Naast verstoppingen van uw afvoer of wc zijn wij ook in te schakelen voor inspectie, lekkage, onderhoud en reparatie. Onze rioolservice is 7 dagen in de week bereikbaar op: 010 – 7600101.

Zorg dat de wc ontstoppen niet nodig is

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u ons moet bellen om uw wc te ontstoppen in Rotterdam. In de meeste gevallen moeten we een wc ontstoppen omdat er materialen zijn doorgespoeld die niet in het riool thuishoren. Wanneer u hierop gaat letten, kunt u verstoppingen voorkomen. Materialen die u beter niet kunt doorspoelen in uw wc in Rotterdam: maandverband, tampons, inlegkruisjes, vochtige doekjes, vet (jus van vlees of frituurvet) of verkeerd toiletpapier. Wanneer we uw wc gaan ontstoppen omdat deze materialen de verstopping veroorzaken, zijn we vaak binnen een uur klaar. Is er een andere oorzaak waardoor we uw wc verstopt is, dan ligt het aan de oorzaak hoe lang we bezig zijn.

Eerste 45 minuten € 90,- en geen voorrijkosten

Bel voor een afspraak

Wc ontstoppen? Wij helpen u graag

Als we uw wc ontstoppen in Rotterdam komt dat altijd slecht uit. Meldt daarom uw verstopping zo snel mogelijk. Op die manier kan het snel verholpen worden en voorkomt u schade en rioolstank. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar en zullen zo spoedig mogelijk naar u in Rotterdam toekomen. In eerste instantie zullen we uw rioolstelsel doorspuiten. In de meeste gevallen gaat de verstopping direct weg. Is de verstopping niet verholpen?

Wc ontstoppen Rotterdam

Dan voeren we eerst een camera inspectie uit voordat we opnieuw uw wc gaan ontstoppen. Middels de inspectie kunnen we de oorzaak achterhalen en u beter tot dienst zijn.

Wc ontstoppen? Neem contact op vanuit Rotterdam!

Wij zijn u graag zo spoedig mogelijk van dienst wanneer uw afvoer of riolering verstopt is. Naast ontstoppen, kunt u ons ook inschakelen voor een reparatie aan uw riool, inspectie of onderhoud. Als u voor onze Rioolservice Rotterdam kiest, bent u verzekerd van een bedrijf met excellente service en geweldige kwaliteit. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar op telefoonnummer: 010 – 7600101. Dag en nacht staan wij voor u klaar om uw wc te ontstoppen in Rotterdam.