• Ontstopping
  • Onderhoud
  • Vernieuwing
  • Camera inspectie

Ontstoppingsdienst Rotterdam

Is uw riool verstopt in Rotterdam?

Is het nodig een ontstoppingsdienst in Rotterdam in te schakelen? Maak kennis met Rioolservice Rotterdam. Onze ontstoppingsdienst weet verstoppingen snel en vakkundig te verhelpen. Wat is er precies aan de hand? Is uw toilet of afvoer verstopt? Of heeft u last van een breuk of scheur in uw hoofdriool? In alle gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Schakel vandaag nog uw specialist in rioolreparatie en ontstoppingen in. Met onze ontstoppingsdienst in Rotterdam hebben wij uw probleem in no time verholpen!

Ontdek de werkwijze van onze ontstoppingsdienst

Voor alle klussen op het gebied van rioleringen en afvoeren is onze ontstoppingsdienst in te schakelen. Wat mogen wij voor u betekenen? Wat wij ook doen, wij werken kwalitatief, professioneel en betrouwbaar. En wist u al dat wij veel meer doen dan alleen de schade verhelpen? Wij pakken namelijk ook altijd de oorzaak van een probleem aan. Door deze op te lossen, bent u voor geruime tijd van de schade en stank afgeholpen. Dankzij deze uitvoerige aanpak, zijn al onze diensten inclusief 1 uur arbeid. Zo weet u zeker dat u na ons bezoek volledig van uw probleem af bent geholpen.

Eerste 45 minuten € 90,- en geen voorrijkosten

Bel voor een afspraak

Dit zijn onze diensten in Rotterdam

Heeft u problemen aangaande uw riolering of afvoer? Dan zijn wij het bedrijf dat u zoekt. Wij verzorgen namelijk het volgende:

  • Rioleringswerk
  • Onderhoudswerk
  • Lekkages verhelpen
  • Verstoppingen oplossen
  • Rioleringen inspecteren en repareren

Wat mogen onze specialisten voor u betekenen? Schakel ons direct in!

Ontstoppingsdienst Rotterdam

Wat van onze ontstoppingsdienst uw professionele partner maakt

Onze ontstoppingsdienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week in te schakelen. Dus merkt u om 23.00 uur een vieze stank uit uw toilet op? Of heeft u om 3.00 uur last van heftige wateroverlast? Geen probleem! Schakel ons in en wij staan in no time voor u klaar. Zijn wij klaar met onze werkzaamheden? Dan mag u de kosten voor ons werk contant betalen of pinnen. De keus is aan u. En wist u al dat Rioolservice Rotterdam aangesloten is bij de Riool Service Nederland (RSN)? Kortom, bij ons bent u verzekerd van kwaliteit, netheid, deskundigheid en betrouwbaarheid.

Schakel onze ontstoppingsdienst in Rotterdam in

Bent u in Rotterdam op zoek naar een ervaren, betaalbare en vakkundige ontstoppingsdienst? Schakel ons direct in! Bel naar 010 – 7600101 en de specialisten van onze ontstoppingsdienst staan in Rotterdam zo snel mogelijk voor u klaar!