• Ontstopping
  • Onderhoud
  • Vernieuwing
  • Camera inspectie

Rioolreparatie

Rioolservice-Rotterdam is uw specialist in rioolreparatie

In sommige gevallen is rioolreparatie noodzakelijk nadat het rioolprobleem gelokaliseerd is. Hierin zijn wij dan ook gespecialiseerd. Wij zorgen er te allen tijde voor dat uw probleem verholpen wordt. Het maakt hierin niet uit of het om een kleine sanitaire klus voor binnenshuis gaat, of om een stuk hoofdriool. Wilt u dat uw probleem snel verholpen wordt? Schakel ons dan in voor uw rioolreparatie.

Ervaren rioolreparatie monteurs

Zoals al eerder aangegeven, moet de riolering soms gerepareerd, of zelfs helemaal vervangen worden. Ook deze werkzaamheden kan Rioolservice Rotterdam voor u uitvoeren. Wij beschikken over ervaren ontstoppings en rioolreparatie monteurs. Deze monteurs hebben de klus snel en met garantie zo geklaard. Daarnaast worden alleen de beste materialen gebruikt, zodat de riolering weer jarenlang, bij normaal gebruik goed functioneert. Kleine reparaties kunnen wij in veel gevallen direct uitvoeren, maar grote reparaties en nieuwe aanleg doen wij op afspraak. Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat u tot die tijd de afvoer of riolering kan blijven gebruiken.

Rioolreparatie

Eerste 45 minuten € 90,- en geen voorrijkosten

Bel voor een afspraak

Wat wij nog meer kunnen betekenen

Naast dat wij uw rioolreparatie kunnen uitvoeren, schakelt u ons ook in voor de volgende werkzaamheden:

  • Reparatie keukenafvoer
  • Het aanleggen van een afvoer
  • Wasmachine afvoer aanleggen
  • Reparatie toiletafvoer
  • Riolering aanleggen
  • Het vernieuwen van een riool

Rioolreparatie en Rioolservice Nederland

Wilt u dat wij uw rioolreparatie uitvoeren? Weet dan dat wij aangesloten zijn bij Rioolservice Nederland. En wij zijn te vinden op de pagina van erkende rioolspecialisten in Nederland. Wij zijn dé specialist voor uw rioolreparatie.

Tarieven

Dagtarief van 7.30 tot 17:30(eerste 45 minuten inclusief arbeid en voorrijkosten) eerste 45 minuten gaan in zodra wij bij u zijn. € 90,-
Vervolgtarief per kwartier. ( na eerste uur ) € 20,-
Toeslag avondtarief van 17:30 tot 23.00 50%
Toeslag nachttarief van 23.00 tot 7.30 100%
Zaterdag toeslag dagtarief van 7.30 tot 16.00 50%
Zaterdag toeslag van16.00 tot Maandagmorgen 7.30 100%
Feestdag toeslag 200%

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.