• Ontstopping
  • Onderhoud
  • Vernieuwing
  • Camera inspectie

Verstopping Rotterdam

Bedrijf nodig om een verstopping te verhelpen in Rotterdam?

Bedrijf nodig om uw verstopping te verhelpen in Rotterdam? Neem contact op met Rioolservice Rotterdam. Onze gemotiveerde en ervaren werknemers zijn ware vakmensen als het gaat om verstoppingen te verhelpen. Staat uw toilet, doucheputje of gootsteen vol water? Loopt uw dakgoot over of heeft u last van een nare rioolstank? Ons ontstoppingsbedrijf helpt u graag uit de brand. U kunt ons dag en nacht bereiken voor het verhelpen van een riolering verstopping of lekkages, rioleringswerk, reparaties van uw riolering, rioolinspectie of onderhoudswerk. Ons telefoonnummer: 010 – 7600101.

Wat kan Rioolservice Rotterdam voor u betekenen?

Uiteraard zijn er diverse andere bedrijven die u kunt inschakelen om uw verstopping te verhelpen. Maar deze bedrijven kunnen u waarschijnlijk niet dezelfde voordelen en kwaliteit bieden als ons ontstoppingsbedrijf. Onze voordelen zijn onder andere:

  • Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week te bereiken
  • Wanneer wij de verstopping verhelpen zoeken we ook naar de oorzaak van de verstopping in plaats van alleen de riolering door te spuiten.
  • Alle werkzaamheden aan uw riolering kunnen wij meteen oppakken
  • Ons ontstoppingsbedrijf is aangesloten bij de organisatie Rioolservice Nederland. Je mag jezelf hier alleen bij aansluiten als je kwaliteit, netheid, betrouwbaarheid en deskundigheid kunt bieden aan de klanten.
  • Onze tarieven staan vermeldt op onze website. We zijn hier heel transparant in
  • U hoeft bij ons niet per se contant te betalen, wij hebben een mobiel pinapparaat

Eerste 45 minuten € 90,- en geen voorrijkosten

Bel voor een afspraak

Effectief verstopping verhelpen in Rotterdam

Verstoppingen zorgen altijd voor ontzettend veel ongemak en komen altijd op de verkeerde momenten. Vaak merkt u op het moment dat u last heeft van een verstopping, hoe erg het u belemmert. Dat is ook de reden dat Rioolservice Rotterdam 24/7 bereikbaar is zodat we zo snel mogelijk uw verstopping kunnen verhelpen. Verstoppingen kunnen ontstaan door diverse factoren.

Verstopping verhelpen Rotterdam

Denk bijvoorbeeld aan haren of aan vuil dat bekneld raakt in de afvoer of riolering. Dit soort verstoppingen, kunnen aangepakt worden door middel van doorspuiten. We spuiten de verstopping dan kapot. Andere oorzaken zoals een verzakte riolering of wortels in de riolering, zijn lastiger aan te pakken. Toch moeten ook deze oorzaken verholpen worden. Middels een camera inspectie kunnen we bekijken wat de oorzaak is, zodat we onze werkzaamheden hierop kunnen afstemmen zoals een reparatie of het aanleggen van een nieuwe riolering. Ook deze werkzaamheden kunt u aan Rioolservice Rotterdam overlaten.

Bel ons ontstoppingsbedrijf om uw verstopping te verhelpen in Rotterdam

Ons bedrijf is zorgvuldig en efficiënt in verstoppingen verhelpen. Als u hier last van heeft is het goed om zo snel mogelijk ons bedrijf bij u in Rotterdam in te schakelen. Telefoon: 010 – 7600101.

Tarieven

Dagtarief van 7.30 tot 17:30(eerste 45 minuten inclusief arbeid en voorrijkosten) eerste 45 minuten gaan in zodra wij bij u zijn. € 90,-
Vervolgtarief per kwartier. ( na eerste uur ) € 20,-
Toeslag avondtarief van 17:30 tot 23.00 50%
Toeslag nachttarief van 23.00 tot 7.30 100%
Zaterdag toeslag dagtarief van 7.30 tot 16.00 50%
Zaterdag toeslag van16.00 tot Maandagmorgen 7.30 100%
Feestdag toeslag 200%

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.