• Ontstopping
  • Onderhoud
  • Vernieuwing
  • Camera inspectie

Afvoer ontstoppen Rotterdam

Afvoer laten ontstoppen in Rotterdam?

Heeft u een bedrijf nodig om uw afvoer te ontstoppen in Rotterdam? Bel dan naar Rioolservice Rotterdam. Voor iedereen die last heeft van verstoppingen of lekkages of voor diegene die verlegen zitten om een inspectie van de riolering zijn wij te bereiken. En dan 7 dagen in de week, 24 uur per dag. Als u ons rioolbedrijf inschakelt, kunt u rekenen op een goede service, aantrekkelijke tarieven en zorgvuldigheid. Wij verhelpen niet alleen verstoppingen, maar zorgen er ook voor dat de oorzaak wordt aangepakt, zodat we niet binnen een korte tijd weer uw afvoer moeten ontstoppen. Ruikt u rioolstank of heeft u problemen met wateroverlast? Ook dan staan wij geheel tot uw beschikking in Rotterdam. Bel ons op elke moment van de dag op: 010 – 7600101.

Laat uw afvoer ontstoppen door Rioolservice Rotterdam

Is uw afvoer verstopt? Maak dan een afspraak met het beste ontstoppingsbedrijf uit het Rijngebied. Wij kunnen u helpen met verschillende soorten verstoppingen. Denk aan keukenafvoer, badkamerafvoer of hemelafvoer. Als wij bij u in Rotterdam langskomen, zullen we uw afvoer ontstoppen vanaf het ontstoppingspunt. Dus direct vanaf het punt van ontstopping. We zullen de afvoer dan doorspuiten zodat alles weer goed kan doorlopen. Deze klus is vaak binnen een uurtje geklaard. Voor het ontstoppen gebruiken we een verenmachine of waterdruk. Onze voorkeur gaat uit naar waterdruk, maar soms is dit niet mogelijk. We zullen dan eerst een verenmachine inzetten. Hierna kunnen we uw afvoer reinigingen met de waterdruk.

Wat Rioolservice Rotterdam nog meer voor u kan doen

Onze diensten gaan verder dan een afvoer ontstoppen. Onze 24 uur service kunt u voor nog veel meer zaken inschakelen. En wanneer u dat doet, weet u zeker dat u kwaliteit krijgt. Wij zijn niet voor niets aangesloten bij Rioolservice Nederland en te vinden op de pagina van erkende rioolspecialisten in Nederland. Wacht dus niet te lang en bel ons voor:

Eerste 45 minuten € 90,- en geen voorrijkosten

Bel voor een afspraak

  • Reparatie aan uw keukenafvoer
  • Afvoer aanleggen
  • Afvoer van wasmachine aanleggen
  • toiletafvoer repareren
  • Aanleggen riolering
  • Vernieuwen van uw riool

afvoer ontstoppen Rotterdam

Neem contact op voor een afvoer ontstoppen in Rotterdam

Wilt u dat wij bij u langskomen om uw afvoer te ontstoppen in Rotterdam? Neem gerust contact met ons op. Wij bieden u een goede service en uitstekende kwaliteit. En daarnaast hebben wij eerlijke tarieven. Zo is het eerste uur altijd inclusief voorrijkosten en arbeid. U kunt ons naar u toe laten komen voor een afvoer ontstoppen, maar ook voor ontstoppen van uw riool, reparaties, onderhoud of een camera inspectie. Bel ons voor een afspraak of meer informatie op: 010 – 7600101. Wij komen dag en nacht uw afvoer ontstoppen in Rotterdam.