• Ontstopping
  • Onderhoud
  • Vernieuwing
  • Camera inspectie

Toilet ontstoppen Rotterdam

Toilet ontstoppen in Rotterdam

Als u een bedrijf zoekt voor een toilet te ontstoppen in Rotterdam, moet u echt bij Rioolservice Rotterdam zijn. Wij bieden eerlijke prijzen met een uitstekende service. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van diverse afvoeren, zijn wij een ware expert. Wij zullen niet alleen uw toilet ontstoppen, maar ook mogelijke andere problemen aan uw riolering verhelpen. Tevens gaan we altijd op zoek naar de oorzaak van uw verstopping, zodat deze niet snel terug komt. Heeft u verstoppingen aan uw riolering of afvoer? Dan kunt u ons bellen ook voor: reparaties, onderhoud, lekkage of inspectie. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar op telefoonnummer: 06-51597721.

Moeten wij uw toilet ontstoppen?

Moeten we uw toilet ontstoppen in Rotterdam, dan komen we zo spoedig mogelijk naar u in Rotterdam toe. Een verstopte wc is namelijk altijd vervelend. Wacht overigens ook niet te lang met bellen, want hoe langer de verstopping er zit, hoe meer schade het kan veroorzaken. Denk aan waterschade of die nare rioolstank. Om uw verstopping snel te verhelpen zullen we uw rioolstelsel doorspuiten. Dit is meestal erg effectief, maar het kan zijn dat we uw toilet moeten ontstoppen op een andere manier. Bijvoorbeeld omdat de verstopping wordt veroorzaakt door een verzakking van het riool in plaats van een prop. Om de oorzaak te achterhalen zullen we een camera inspectie uitvoeren in uw riool.

Eerste 45 minuten € 90,- en geen voorrijkosten

Bel voor een afspraak

Zo is toilet ontstoppen niet nodig

Wij kunnen u snel helpen met toilet ontstoppen in Rotterdam, maar het is eigenlijk beter om ervoor te zorgen dat u ons niet nodig heeft voor het toilet ontstoppen. U kunt hiervoor zorgen door bepaalde materialen niet door te spoelen. Deze zorgen er namelijk voor dat uw wc in Rotterdam verstopt raakt: vet (denk aan frituurvet of het vet van jus), maandverband, tampons, verkeerd toiletpapier of vochtige doekjes. Mocht uw riool toch verstopt raken en is de verstopping ontstaan door deze materialen?

Toilet ontstoppen Rotterdam

Dan hebben we u vaak binnen een uur geholpen. Mocht er een andere oorzaak zijn voor de verstopping zoals verzakking van het riool of wortels die obstakels vormen, dan kan het langer duren voordat we u geholpen hebben.

Toilet ontstoppen? Rioolservice Rotterdam staat voor u klaar

Wanneer uw afvoer of riolering is verstopt, komen we graag zo snel mogelijk uw kant op. U kunt ons ook benaderen voor inspectie, reparatie of onderhoud aan uw riool. Wat uw wensen ook zijn, Rioolservice Rotterdam biedt u een eerlijke prijs en gaat altijd voor uitstekende kwaliteit. Op het volgende telefoonnummer kunt u ons 7 dagen in de week bereiken: 06-51597721. Neem contact met ons op wanneer wij uw toilet moeten ontstoppen in Rotterdam.