• Ontstopping
  • Onderhoud
  • Vernieuwing
  • Camera inspectie

Ontstoppingsbedrijf Rotterdam

Last van een verstopping in Rotterdam?

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Rotterdam? Schakel Rioolservice Rotterdam in. Ons ontstoppingsbedrijf is gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. Heeft u last van een kleine verstopping in uw toilet of afvoer? Wij lossen het voor u op. Ondervindt u schade en stank van een breuk in uw hoofdriool? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn zeer ervaren in zowel ontstoppingen als in rioolreparatie. Schakel vandaag nog ons ontstoppingsbedrijf in Rotterdam in en wij staan zo snel mogelijk voor u klaar!

Zo gaat ons ontstoppingsbedrijf te werk

Ons ontstoppingsbedrijf is voor verschillende diensten aangaande rioleringen en afvoeren in te schakelen. Welke klus wij ook voor u mogen oppakken, bij ons staat kwaliteit, professionaliteit en eerlijkheid voorop. Wat ons onderscheidt van andere rioleringsbedrijven, is dat wij niet alleen de schade verhelpen. Wij gaan juist op zoek naar de oorzaak van het probleem en verhelpen deze volledig voor u. Omdat wij zo uitvoerig te werk gaan, bieden wij onze diensten altijd inclusief 1 uur arbeid aan. U bent er dus van verzekerd dat wij u écht en direct van uw probleem afhelpen.

Eerste 45 minuten € 90,- en geen voorrijkosten

Bel voor een afspraak

Onze diensten in Rotterdam samengevat

Wij zijn voor zeer veel verschillende diensten in te schakelen. Denk aan:

  • Rioleringswerk
  • Onderhoudswerk
  • Lekkages verhelpen
  • Verstoppingen oplossen
  • Rioleringen inspecteren en repareren

Waar heeft u onze specialisten voor nodig? Laat het ons vandaag nog weten.

Ontstoppingsbedrijf Rotterdam

Ontdek onze voordelen

Wist u al dat u ons ontstoppingsbedrijf 24 uur per dag, 7 dagen per week in kunt schakelen? Dus ook al krijgt u midden in de nacht wateroverlast of merkt u een smerige stank op, wij staan voor u klaar om u van deze rioolproblemen af te helpen. Voor uw en ons comfort, bieden wij u na afloop van onze werkzaamheden de keus de verschuldigde bedragen te pinnen op ons mobiel pinapparaat of contant te voldoen. Verder wijzen wij u graag op het feit dat Rioolservice Rotterdam is aangesloten bij de Riool Service Nederland (RSN). Dit geeft aan dat wij garant staan voor kwaliteit, deskundigheid, netheid en betrouwbaarheid.

Kies voor ons ontstoppingsbedrijf in Rotterdam

Heeft u een bewezen, ervaren en vakkundig ontstoppingsbedrijf in Rotterdam nodig? Neem direct contact met ons op door te bellen naar 06-51597721. In no time staan de specialisten van ons ontstoppingsbedrijf in Rotterdam voor uw deur!