• Ontstopping
  • Onderhoud
  • Vernieuwing
  • Camera inspectie

Ontstopping Rotterdam

Bedrijf voor een ontstopping nodig in Rotterdam?

Heeft u een bedrijf nodig voor een ontstopping in Rotterdam? Bel dan Rioolservice Rotterdam. Onze ervaren en gemotiveerde werknemers zijn zeer kundig in het uitvoeren van diverse ontstoppingen. Heeft u last van rioolstank, staat uw toiletpot vol water of loopt het water bij uw doucheputje of gootsteen niet meer weg? Loopt misschien uw dakgoot over? Bel ons en wij komen u zo snel mogelijk helpen. Wij zijn er voor rioleringswerk, oplossing riolering verstoppingen, verhelpen van lekkages, reparatie van riolering, onderhoudswerk of rioolinspectie. Bel ons en we komen zo snel mogelijk naar u toe. Telefoonnummer: 06-51597721.

Wat Rioolservice Rotterdam onderscheidt

Er zijn uiteraard meerdere bedrijven die u kunt inschakelen voor een ontstopping, maar wij kunnen u zeggen dat ons ontstoppingsbedrijf een hele goede keuze is. Dat is onder andere omdat:

  • We zijn 7 dagen in de week 24 uur per dag bereikbaar
  • Wij alle werkzaamheden omtrent uw riolering kunnen oppakken
  • We niet alleen de ontstopping doen, maar ook op zoek gaan naar de oorzaak
  • Wij zijn aangesloten bij de organisatie Rioolservice Nederland. Een organisatie die garant staat voor deskundigheid, zorgvuldigheid, kwaliteit en betrouwbaarheid
  • We zijn transparant in onze tarieven. U kunt daarom onze tarieven vinden op de website
  • U kunt het bedrag pinnen op ons mobiele pinapparaat. Contant is ook mogelijk

Eerste 45 minuten € 90,- en geen voorrijkosten

Bel voor een afspraak

Effectieve hulp bij ontstopping in Rotterdam

Verstoppingen zijn altijd vervelend en komen ook altijd op de meest vervelende momenten. Op het moment dat u last heeft van een ontstopping merkt u pas hoe dit u belemmert in het dagelijks functioneren. Om die reden helpt Rioolservice Rotterdam u graag zo snel mogelijk. Iedere ontstopping heeft een andere aanpak nodig. Dat komt omdat iedere verstopping een andere oorzaak heeft.

Als het gaat om resten die blijven steken in de afvoer of riolering, kan de ontstopping al volbracht worden door de afvoer of riolering door te spuiten. Maar wanneer de verstopping wordt veroorzaakt door een verzakte riolering, wortels die in de riolering groeien of rioolbreuk, moet er meer gedaan worden. Zoals reparatie of een nieuwe aanleg. Middels een professionele camera inspectie kunnen wij de oorzaak achterhalen en deze ook voor u aanpakken. U hoeft dus hiervoor geen ander bedrijf in Rotterdam in te schakelen.

ontstopping Rotterdam

Bel voor een ontstopping in Rotterdam naar ons ontstoppingsbedrijf

Ons bedrijf kan u efficiënt en zorgvuldig helpen door professionele ontstoppingen uit te voeren. Wacht niet te lang om onze hulp bij u in Rotterdam in te schakelen. Telefoon: 06-51597721. Waar de verstopping ook zit, wij zorgen voor een ontstopping in Rotterdam.