• Ontstopping
  • Onderhoud
  • Vernieuwing
  • Camera inspectie

Loodgieter Rotterdam

Kom direct van uw verstopping in Rotterdam af

Wilt u een loodgieter in Rotterdam inschakelen? Maak dan een afspraak met Rioolservice Rotterdam. Onze loodgieter heeft al jaren ervaring in het verhelpen van verstoppingen. Waar schakelt u ons voor in? Wilt u dat wij uw toilet of afvoer ontstoppen? Of moet er een scheur of breuk in uw hoofdriool gedicht worden? In alle gevallen bieden wij u hiervoor een snelle en vakkundige oplossing. Kortom, u heeft uw specialist in rioolreparatie en ontstoppingen gevonden in de loodgieter van Rioolservice Rotterdam!

Zo gaat onze loodgieter in Rotterdam te werk

Ongeacht welke klus u klaar heeft liggen, onze loodgieter is zeer ervaren en bekwaam op het gebied van rioolwerkzaamheden. Zijn werkwijze is bovendien uitermate professioneel. Hij gaat zeer betrouwbaar en discreet te werk en levert altijd kwalitatief hoogstaande resultaten af. Onze werkzaamheden houden bovendien niet op nadat we de aanwezige schade hebben verholpen. Wij pakken juist ook de oorzaak aan van elk probleem! Zo verzekeren wij u dat u lange tijd verlost bent van wateroverlast, schade en vieze geurtjes. Deze volledige aanpak bieden wij u gegarandeerd aan. Al onze diensten bevatten namelijk automatisch 1 uur arbeid.

Eerste 45 minuten € 90,- en geen voorrijkosten

Bel voor een afspraak

Wat mogen wij voor u betekenen in Rotterdam?

Voor alle benodigde werkzaamheden in uw riolering of afvoer staan wij voor u klaar. Wij:

  • Verhelpen lekkages
  • Onderhouden uw riool
  • Verrichten rioleringswerk
  • Lossen verstoppingen op
  • Inspecteren en repareren rioleringen

Laat ons vandaag nog weten wat wij voor u mogen betekenen.

loodgieter rotterdam

Ontdek onze professionele aanpak

Ook al heeft u midden in de nacht last van een verstopt toilet, een overstromende afvoer of vieze geurtjes uit uw riolering: wij staan voor u klaar. Wij zijn namelijk 24/7 in te schakelen. Bel direct, dan staat onze loodgieter in no time voor u klaar. Zitten onze werkzaamheden in en onder uw pand erop? Dan is het aan u of u ons contant of per pin wilt betalen. Alles is mogelijk. Een laatste punt in professionaliteit dat wij met u willen delen, is dat Rioolservice Rotterdam bij de Riool Service Nederland (RSN) is aangesloten. Dat geeft u een garantie op kwaliteit, deskundigheid, netheid en betrouwbaarheid.

Schakel onze loodgieter in Rotterdam in

Heeft u in Rotterdam een vakkundige, ervaren en snelle loodgieter nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bel naar 06-51597721 en onze loodgieter snelt naar Rotterdam!