• Ontstopping
  • Onderhoud
  • Vernieuwing
  • Camera inspectie

Afvoer verstopt Rotterdam

Laat ons uw verstopping in Rotterdam ontstoppen

Als uw afvoer is verstopt in Rotterdam, dan is het verstandig zo snel mogelijk de specialisten van Rioolservice Rotterdam in te schakelen. Wij ontstoppen uw afvoer die verstopt is graag, snel en vakkundig. Blijkt reinigen alleen niet voldoende te zijn, maar moet er ook iets gerepareerd worden? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wacht niet langer, maar voorkom grotere schade en viezigheid door ons vandaag nog in te schakelen. Ons doel? Geen enkele afvoer verstopt laten in Rotterdam!

Hierdoor raakt een afvoer verstopt in Rotterdam

Bent u benieuwd waarmee uw riolering verstopt is geraakt? Vaak komt zo’n verstopping doordat er spullen in een afvoer zijn terechtkomen, die daar niet horen. Maandverband en tampons bijvoorbeeld. Of vochtig toiletpapier. Maar ook etensresten en haren zorgen op een gegeven moment voor een verstopping. Zelfs onschuldige dingen, zoals zeepresten en sop kunnen gaan ophopen. Met een verstopping als gevolg. Gelukkig bieden wij de uitkomst. Als wij niet hoeven te graven of te breken, bent u al in 1 uur van uw verstopping af!

Eerste 45 minuten € 90,- en geen voorrijkosten

Bel voor een afspraak

Hoe wordt een riolering ontstopt in Rotterdam?

Is uw afvoer verstopt? Dan nemen wij onze hogedrukreiniger mee. Deze is voorzien van meerdere spuitkoppen en freesen. Met een harde waterstraal spuiten we eerst de verstopping kapot. Dan wisselen we de spuitkop en spuiten we zachtjes uw gehele rioolbuis leeg. Met onze hogedrukreiniger kunnen we reinigen tot de huisaansluiting van het hoofdriool.

afvoer verstopt Rotterdam

Voor stukken daarna gebruiken we onze verenmachines. Vaak begint onze klus met een uitvoerige camera inspectie. Zo ontdekken we waar precies de verstopping zit. Laat ons weten wanneer wij bij u aan de slag mogen!

Dit wilt u weten over onze rioolservice

Raakt uw afvoer verstopt midden in de nacht? Voor ons is dat geen probleem. Wij bieden onze diensten namelijk 24/7 aan. Deze flexibele aanpak ziet u ook terug in onze betalingsmogelijkheden. Wilt u ons na onze diensten betalen per pin of contant? Tot slot wijzen wij u graag op het feit dat wij bij de Riool Service Nederland (RSN) aangesloten zijn. U weet hierdoor zeker dat Rioolservice Rotterdam vakkundige loodgieters in dienst heeft, betrouwbaar te werk gaat en uw riolering vakkundig reinigt!

Uw professionele partner als uw afvoer verstopt is in Rotterdam

U hoeft in Rotterdam niet meer verder te zoeken naar een specialist in rioolwerkzaamheden. Is uw afvoer verstopt? Laat ons u helpen. Bel 06-51597721 en wij zorgen er voor dat uw afvoer niet meer verstopt is in Rotterdam!